Meer informatie? Bel 040 29 06 078

Ons bedrijf

Het team van de Onderwijsspiegel bestaat uit gedreven mensen met hart en passie voor het onderwijs. De Spiegel biedt onderwijsinstellingen de mogelijkheid kritisch naar zichzelf te kijken. Want door te spiegelen, zet je zaken en mensen in beweging. Oók in het onderwijs.

De Onderwijsspiegel zag het levenslicht in 2004. Het begon allemaal met de AOCspiegel: de eerste online enquêtetool die gemaakt werkt. Ze waren daarmee hun tijd vooruit. Het instrument bleek een gat in de markt. Binnen een jaar na de lancering van de AOCspiegel, waren er al veel ROC’s een tevreden klant van de Onderwijsspiegel. Daarmee gaf de Spiegel, en nog steeds, een belangrijke impuls aan onderwijsverandering.

Inmiddels is de Onderwijsspiegel uitgegroeid tot een vaste waarde binnen vele onderwijsinstellingen. Na de AOCspiegel volgden nog vijf andere spiegels, voor verschillende soorten onderwijs. Ook werd er een scala aan andere diensten voor onderzoek en kwaliteitszorg in het onderwijs ontwikkeld. Steeds met de klant op nummer één, steeds met het waarmaken van hun wensen voorop. De producten van de Onderwijsspiegel moeten werken, service staat hoog in het vaandel en passie voor het onderwijs is de drijfveer.

Steeds zoekt de organisatie naar nieuwe producten om onderwijsklanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarbij maakt ze altijd gebruik van de meest vooraanstaande technieken. Het is de ambitie van het team om het onderwijs steeds te blijven faciliteren.